Zpracování zemědělských výrobků

24. 8. 2016

Zpracování zemědělských výrobků

Pokud nevíte, co všechno je třeba udělat pro to, aby se k vám na stůl dostalo pečivo, do ledničky pivo a k oslazení kávy do cukřenky cukr, tak přijďte k nám a navštivte s námi zpracovatelské podniky – cukrovar, pivovar, mlýny a mnoho jiných.

V ekologickém zemědělství se pěstují i netradiční plodiny jako je pohanka, špalda, cizrna, nahý oves. Seznámíte se s jejich vlastnostmi, které prospívají lidskému zdraví. Navíc si pokrmy sami připravíte.

Máte rádi mléčné výrobky? U nás se naučíte dělat jogurty, sýry, smetanu, máslo i tvaroh. A taky uvidíte, jak to dělají na nedalekých farmách.

GALERIE

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY

BLÍŽÍCÍ SE UDÁLOSTI

KONTAKTUJTE NÁS