Zpracování mléka v domácích podmínkách

19. 1. 2019

Zpracování mléka v domácích podmínkách

 

Možné termíny konání jsou 8. 2. 2019 (15:00 -19:00) a  9. 2. 2019 (8:00 – 12:00)

                                       nebo  8. 3. 2019 (15:00 -19:00)  - 9. 3. 2019 (8:00 – 12:00)

  

Maximální počet účastníků v jednom kurzu je 15 zájemců. V případě, že nebude dostatečný počet zájemců pro oba kurzy, proběhne pouze jeden kurz v termínu, na který bude přihlášený větší počet zájemců.

 

Cena kurzu je 1190,- Kč včetně DPH a zahrnuje: práci lektora, materiál pro výrobu, drobné občerstvení, nápoje a studijní materiály.

 

Naučíte se vyrábět: čerstvý sýr, tvaroh, ricottu, jogurt , máslo a pařený sýr . Sýr a minimálně jeden další výrobek si odnášíte s sebou domů.

 

Místem konání kurzu bude hlavní budova Střední školy zemědělské a přírodovědné v Rožnově pod Radhoštěm, 1. poschodí, učebna Chovu zvířat.

 

Kontakt:

Mgr. Dana Tkadlecová

Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov p. R.
nábř. Dukelských Hrdinů 570
Rožnov p. Radhoštěm, 756 61
tel.: 733 502 230
e-mail: tkadlecova@szesro.cz

 

GALERIE

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY

KONTAKTUJTE NÁS